Konfirmant i Strand 20-21

Til deg som er fødd i 2006!

Velkommen til å vera konfirmant i Strand kyrkjelyd 2020-2021!

Nytt frå hausten av!! Bli med på tidenes største Konfirmantleir i Ryfylke!!! Camp Ryfylke 8-11. august på Sand.

For konfirmantar frå Sauda, Suldal, Hjelmeland, Strand, Jørpeland og Forsand.

leirbrosjyren

Konfirmantgruppa blir eit lokallag i NMSU; ungdomsorganisasjonen til Det norske misjonsselskap, NMS. Vi får med det støtte til
konfirmantarbeidet (frifondstøtte frå staten) og me kan derfor ha billigare konfirmantopplegg.

Konfirmantåret består elles av gudstenester, undervisning, grupper, innsamlingsaksjon, konsert, konfirmantcup m.m

Det blir ein eigen oppstartslørdag for deisom ikkje blirmedpå leir, med undervisning, mat og sosialt.

Konfirmantpresentasjon i Strand kyrkje i september.

Konfirmantundervisning i kyrkja tirsdag eller onsdag kl.18-19.30/20

Konfirmasjon i Strand kyrkje lørdag 24.april  og søndag 2.mai 2021.

Ei generell brosjyre om konfirmasjon blir sendt frå Kirkerådet  til alle medlemmer og tilhøyrande 8. klassingar.

Alle som skal gå på 9.trinn er velkomne til å vera konfirmant i kyrkja.

Brosjyren for konfirmantåret

Påmelding her               påmelding innan 1.juni

Betaling::

til kontonummer 32053002241 og merk med navn på konfirmant eller via Vipps; Søk opp Strand kyrkje, konfirmantbetaling #101255,og velg beløp ut frå valg av konfirmantopplegg.

Opplegg med leir kr 1500,-.   Opplegg utan leir kr 250,-