Bli med på Ryfastgudstjeneste 1. september

Søndag 1. september kl.12 blir det gudstjeneste i Ryfylketunnelen. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Strand og Hundvåg menigheter - Connecting People.

Disse er med: Sokneprestene Martin Ivar Arnesen og Jan Torrey Jensen, organist Geir Arve Helvig, sangerne Synne Helland, Helge Anglevik, Viktoria Tomassen Gjertsen og Hjelmeland storband. Det er plassbegrensing, vi har fått 200 plasser til Strand. Plassene fylles opp fortløpende etter påmeldingsdato. Det blir felles busstransport fra Strand vid.g. skole. En må ha med egen stol (klappstol), og det er ikke anledning til å ha med barnevogn eller rullestol. Temperaturen i tunnelen er ca 12 grader, så en må kle seg godt. Mer informasjon til de påmeldte om klokkeslett for oppmøte og betaling når det nærmer seg - pris kr 200 for voksne og kr 75 for barn under 12 år.

Dersom du bor på Stavangersiden, kan du melde deg på via Hundvåg menighet sin hjemmeside: hundvag.menighet.no frå 12. august kl. 08.00

Alle påmeldinger er registrert, det er nå venteliste. Bekreftelse på plass - eller ventelisteplass - og mer informasjon, sendes ut ca 15. august.